2015. április 2., csütörtök

CSALÁD A KERTBEN – KERT A CSALÁDBAN
ORSZÁGOS KERTÉSZETI, KISÁLLAT-KIÁLLÍTÁS és VÁSÁR
A három évvel ezelőtt nagy sikerrel megrendezett kisállat-kiállítás hagyományát folytatva iskolánk 2015. május 16-17-én megnyílik a nagyközönség előtt, igazi családi programot kínálva a természet- és állatimádóknak. 
A rendezvénnyel célunk egy olyan hagyományteremtő hétvégi szabadidős program létrehozása, mely szervesen kapcsolódik a gödöllői agrárkultúrához, s a XXI. század egyre inkább virtualizáló világa helyett ismét előtérbe helyezi természeti környezetünket, a körülöttünk élő állat- és növényvilágot. Szeretnénk alternatívát kínálni mindazoknak, akik most adnának otthont először kisállatoknak, illetve azoknak, akik hobbyként már régóta tartanak efféle házi kedvencet.
Tornasátrunk átalakul majd, s a gyerekek helyett kisebb-nagyobb hüllők, rágcsálók, halak költöznek a zöld ponyva alá.
Az udvaron ötleteket meríthetünk, hogyan tegyük színpompássá lakásunkat, kertünket, dísz- és haszonnövények mellett különleges egzotikus fajokat is megvásárolhatunk.
Iskolánk épületében különleges állatbemutatók, kiállítások, előadások és a Nemzetközi Természetfilm Fesztivál szervezőivel együttműködve vetítések várják az érdeklődőket.
A rendezvény egyéb szabadtéri programokat is kínál: gyermek kézműves foglalkozások, fakörhinta, állatsimogató és kutyabemutató teszik majd izgalmassá a hétvégét.
A rendezvény ideje alatt büfé és kézműves vásár is várja a látogatókat!
Kiállítással, árusítással kapcsolatban további információ kérhető a godolloi.waldorfrendezveny@gmail.com címen és a +36 20 5000 889-es telefonszámon.